Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34
50-річна жінка знущалася і била 87-річну італійку, за якою мала доглядати

У поліцію звернувся сусід жертви, який кілька разів був свідком того, що відбувається. Син італійки теж потрапив під слідство за найм нелегального резидента.

Поліція Флоренції затримала п'ятидесятирічну доглядальницю, громадянку України, яка нелегально проживає і працює в Італії.  Вона в стані алкогольного сп'яніння знущалася і била 87-річну флорентійку, прикуту до інвалідного візка.

Інцидент стався в квартирі в районі Viale Europa, повідомляє видання Repubblica Firenze.

Українка доглядала за жінкою близько півтора роки і завжди мала проблеми з алкоголем.

Як повідомляє сусід, який подзвонив в поліцію, доглядальниця часто сварила і ображала літню жінку, проте він не втручався, поки в минулу п'ятницю не почув крики і плач італійки і не став свідком сцени побиття, відкривши двері квартири дублікатом ключів, які на екстрений випадок залишав йому син потерпілої.

У справі проходить також син жертви за працевлаштування іноземки, незважаючи на відсутність у неї дозволу на проживання в Італії.

Джерело.

2ogoloshenya