Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Глава Білого дому все ж подякував прем’єр-міністру Данії за відвертість в гренландскому питанні.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп скасував свій візит до Данії, через відмову датської влади обговорювати продаж Гренландії США. Про це глава Білого дому повідомив на своїй сторінці в мікроблозі Twitter в середу, 21 серпня.

 

Дональд Трамп:

«Данія – дуже особлива країна з неймовірними людьми, але, грунтуючись на коментарях прем’єр-міністра Метте Фредеріксен, що їй не цікаво обговорювати покупку Гренландії, я відкладу нашу зустріч, заплановану через два тижні, на інший раз».

Разом з тим, господар Білого дому подякував прем’єр-міністру Данії Метте Фредеріксен за відвертість в питанні Гренландії, зазначивши, що цим політик «заощадила багато витрат і зусиль» як для Вашингтона, так і для Копенгагена.

Раніше інформаційно-аналітичний портал ПІ повідомляв, що у Дональда Трампа заявили про бажання придбати острів Гренландія у Данії.

Джерело.

2ogoloshenya