Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Сіднеї мікроавтобус, що перевозив наркотики, на великій швидкості зіткнувся з машиною поліції. 28-річний чоловік, що був за кермом, втік з місця аварії. Але поліції таки вдалося затримати зловмисника.

Горе-наркоторговець віз в авто майже 300 кілограмів метамфетаміну. Вартує така кількість наркотиків на чорному ринку приблизно 140 мільйонів доларів, повідомили "ВВС-Україна".

Цілком імовірно, що правоохоронці могли навіть не звернути увагу на звичайний мікроавтобус. Але після аварії таки оглянули автівку.

Це одна з найлегших справ із викриття нелегальної торгівлі у нашому департаменті поліції. Просто неймовірно, як автівка з такою кількістю наркотиків сама врізалась у поліцейське авто. Дуже виняткові обставини й дуже-дуже поганий день для водія мікроавтобуса,– сказав головний інспектор поліції Сіднея Глен Бейкер.

28-річний чоловік перевозив 273 кілограм метамфетаміну

До слова, в Австралії ціна на метамфетамін є однією з найвищих у світі – саме тому для місцевих злочинців такий заробіток є вкрай вигідним.

Дивіться відео: чоловік, що перевозив наркотики, влетів в авто поліцейських

 

Цікаво, що у Євросоюзі найвища смертність внаслідок вживання наркотиків зафіксована у Шотландії. Кількість смертей від психотропів навіть перевищила кількість смертей від зловживання алкоголем.

Джерело.

2ogoloshenya