Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 

Дивовижна церква розташована на одному з островів Нової Зелендії на якому відбувалися зйомки «Володарів кілець-трилогія». Споруда церкви утворюється майже повністю з живих дерев з товстими листяним покриттям і створює для неї тінистий інтер’єр. Церква може вмістити сотні людей і була посаджена Баррі Коксом у 2011 році на його маєтку.

 Оригінальне натхнення до Кокса прийшло «як відступ від урбанізації». Протягом 4 років «церква росла» і коли про неї дізнались люди  він вирішив відкрити її і навколишні сади для громадських і приватних заходів. Дерево Церква в даний час розташовується біля трьох акрів садів, в тому числі і лабіринту ходьби, що був придуманий на стародавньому Єрихоні 460 років до нашої ери.

Залізний каркас є основою церкви, а Кокс захотів щоб стіни і дах будівлі були природними, і абсолютно різними. Вільха була обрана для даху, так як вона є досить гнучкою, щоб вона виросла в залізній рамі, яку буде видалено, коли гілки стануть досить сильними, щоб підтримувати церкву самі.

interior

treechurch_05

treechurch_07

treechurch_08

treechurch_02

treenchuch_09

Джерело.

2ogoloshenya