Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

На північному сході Греції в результаті сильного шторму, дощів і граду в адміністративному районі Халкідікі загинули шість відпочиваючих, десятки постраждали.

За інформацією агентства, серед загиблих туристи з Чехії, Румунії та Росії.

За попередньою інформацією, жінка похилого чеська пара загинула, коли сильний вітер зніс їх трейлер, а жінка і 8-річний хлопчик, обидва громадянина Румунії, були вбиті після обвалення даху ресторану в містечку Неа-Плаг.

Принаймні двоє загиблих - росіяни, батько і син, які померли в результаті падіння дерева неподалік від готелю в містечку Неа-Потідея.

Також повідомляється про близько 60-70 постраждалих, яким надається допомога в лікарнях, у більшості з них різні переломи.

В останній тиждень шторми і урагани обрушилася також на північ Іспанії, південь Франції, Італії та ряд балканських країн.

Також, раніше, 30 березня, поблизу грецького міста Галаксіді стався землетрус магнітудою

Джерело.

2ogoloshenya