Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Ведмідь залишив чоловіка, щоб з'їсти потім

У Туві в лісовій барлозі мисливці знайшли тіло, яке вони спочатку прийняли за мумію. Але виявилося, що це жива людина, яка ще дихає. Він насилу відкриває очі і відгукується на ім'я "Олександр". Нещасний повідав, що був схоплений звіром, який переламав йому хребет і потягнув в свою берлогу, щоб потім поласувати.

Покалеченный медведем россиянин месяц пролежал с ним в берлоге и выжил

Цілий місяць перебував в барлозі ведмедя житель Туви на ім'я Олександр і залишився живий.

Ця історія викликала інтерес навіть у західних таблоїдів. Чоловік перебував у лісі, коли на нього напав звір, який зламав йому хребет. Ведмідь відніс здобич в берлогу і залишив її там. Залишається загадкою, як чоловікові вдалося вижити з такими травмами. Нещодавно його знайшли мисливці, яких до берлоги привели собаки. Чоловік виглядав як мумія, але виявився живим. Його терміново передали медикам.

Відомо, що деякі ведмеді залишають свою здобич «гаснути», так як люблять падаль. Можливо, ведмідь вирішив, що вбив свою жертву.

Джерело.

2ogoloshenya