Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У країнах Центральної Америки стало вірусним фото загиблого сальвадорського мігранта із дворічною донькою у річці на кордоні США, що призвело до масштабної критики на адресу мексиканського уряду. 

Зазначається, що мігрант Оскар Рамірес разом із дружиною та маленькою донькою намагався перетнути річку Ріо-Гранде між Мексикою та США. Він ніс доньку на спині у власній футболці, однак їх знесло сильною течією річки. Дружині вдалося врятуватися, однак Рамірес разом із донькою потонули.

Фото загиблого Раміреса стали вірусними та привернули увагу громадськості до небезпек, з якими стикаються мігранти у пошуках притулку. Це вилилось у критику мексиканського уряду та нового президента Андреса Лопеса Обрадора. Він обіцяв не затримувати мігрантів на кордоні, однак на нього відбувається тиск з боку президента США Дональда Трампа для посилення контролю міграції.

Джерело.

2ogoloshenya