Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Програма «Громадянство через інвестиції» Сент-Кітс і Невіс грає ключову роль в економічному розвитку країни. З такою заявою виступив міністр міжнародної торгівлі Сент-Кітс і Невіс Ліндсей Грант (Lindsay Grant).

Міністр виділив сектори економіки, які отримують прибуток від Фонду стійкого зростання, благодійний внесок в який роблять іноземні інвестори. «Доходи від програми, що надає громадянство через інвестиції, допомагають підтримувати ініціативи в галузі освіти, туризму, розвитку інфраструктури, медицини, збереження культури і нашої спадщини», -зазначив Грант. Прем'єр-міністр Сент-Кітс і Невіс Тімоті Харріс (Timothy Harris) також оцінив неймовірний успіх імміграційної програми.

Найстарша програма «Громадянство через інвестиції», запущена в 1984 році, продемонструвала свою ефективність і прекрасно себе зарекомендувала: їй скористалися вже близько 11 тисяч інвесторів з усього світу. Оформити паспорт Сент-Кітс і Невіс можна, внісши благодійний внесок в розмірі $ 150 тисяч до державного Фонду стійкого зростання або інвестувавши $ 200-400 тисяч в нерухомість цієї карибської країни.

Паспорт Сент-Кітс і Невіс надає можливість безвізового в'їзду більш ніж в 156 країн, включаючи Великобританію, країни ЄС, Сінгапур і Гонконг, оформляється за все за 60 днів і пропонує повну свободу: проживати нові громадяни можуть і за межами цієї карибської країни.

Джерело.

2ogoloshenya