Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В Австрії запропонували нову послугу - powerbank для електромобілів

Найпростіший варіант - буксирування авто до найближчої станції. Але фахівці з компанії ÖAMTC придумали інше рішення - розробили Powerbank і вже допомагають водіям на дорозі.

Зарядний пристрій складається з декількох літієвих елементів і може подавати електрику електромобілю.

Така зарядка займає від 15 до 20 хвилин і заповнює «бак» електромобіля настільки, щоб він зміг дістатися до найближчої станції.

В цілому мобільний зарядний пристрій виглядає як звичайний автомобіль, який возить за собою невеликий причіп з Powerbank. Або ж літієві батареї можуть перебувати в самому фургоні.

В Австрии предложили новую услугу - powerbank для электромобилей

ÖAMTC показала, як зовсім недавно її співробітники вперше допомогли власнику електричного Mercedes, який не розрахував заряд і не зміг дістатися до заправки

Електромобіль заряджався від Powerbank посеред дороги всього 20 хвилин, однак цього було цілком достатньо для того, щоб його власник зміг самостійно, а не на буксирі, доїхати до станції.

Як раніше повідомляв Autogeek, General Motors і будівельна компанія Bechtel об'єднують зусилля для установки станцій швидкої зарядки електромобілів на території США.

Джерело.

2ogoloshenya