Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Родичі запідозрили, що вона скористалася недієздатністю 92-літнього чоловіка

Вінченцо Рісатті, власник готелю в італійській провінції Брешіа, помер у віці 92 років, залишивши у спадок своїй доглядальниці три мільйони євро.

Після оголошення заповіту родичі італійця звинуватили жінкуі її сина в тому, що вони обдурили Вінченцо. Сім’я звернулася до суду, стверджуючи, що жінка скористалася психічною нестабільністю літнього чоловіка.

Проти Раїси та Даніеля Русу почався судовий процес, їх обвинувачували в тому, що вони скористалися недієздатністю 92-літнього чоловіка.

Захисникам доглядальниці вдалося довести що старенький був дієздатним і не раз засвідчував намір залишити спадок жінці, з якою він розділив останню частину свого життя. Адвокат Даньолі, продемонстрував необґрунтованість обвинувачення, запросивши до свідчення правнука Вінченцо Різатті, нотаріуса Різатті, який написав та засвідчив заповіт померлого.

Джерело.

2ogoloshenya