Улюблене всіма українцями свято – День вишиванки,  активно, разом зі споживачами  відзначили у ПАТ «Хмельницькгаз» та його Кам’янець-Подільському відділенні зокрема.

У цей день споживачам, які прийшли у газових питань у вишиванках та зареєструвалися у Особистому кабінеті споживача, газівники дарували ще й подарунки.

Адже відчути себе дотичними до великої славетної нації, вдягнути вишиванку, поспілкуватися, обговорити проблеми – завжди приємно, корисно та патріотично.

Тож і у Центрах обслуговування клієнтів споживачів зустрічали у день свята  дівчата-менеджери у різнобарвних вишиванках, подекуди ще й вишитих власними руками! Окрім того, для споживачів організували свято – участь в акціях, вікторинах, а також реєстрацію у Особистому кабінеті на сайті 104.ua та мобільних додатках.

Тому було приємно та радісно на душі, адже відчувався дух свята, а кожен себе – справжнім українцем.

Насправді,  подібні соціальні акції для споживачів вже стали доброю традицією у ПАТ «Хмельницькгаз». Це і День клієнта, відкриття нових Центрів обслуговування клієнтів, запровадження сучасних онлайн-сервісів.

Тому безперечно, такий чудовий флешмоб, започаткований газівниками, стане неодмінно гарною традицією спілкування та підтримки тісного контакту зі споживачами сервісної компанії ПАТ «Хмельницькгаз».

2ogoloshenya