Сьогодні під час засідання 72-ї чергової сесії Кам'янець-Подільської міської ради депутати розглядали питання "Про припинення договору оренди землі за адресою в межах вулиць: Драй-Хмари, Гагаріна, Огієнка на території Кам'янець-Подільського ліцею з посиленою військовою підготовкою".

Кам'янець-Подільської міською радою було проведено конкурс на право реконструкції кварталу в межах вулиць Драй-Хмари, Гагаріна, Огієнка.

Однією із умовою конкурсу було те, що будівельна фірма, яка здобуде перемогу, повинна була укласти 4 угоди про забезпеченням житлом мешканців аварійного будинку за адресою Драй-Хмари № 24. До речі самі умови цих угод також були чітко прописані в конкурсній документації. Компанія  "Капітал-Буд Сучасне Будівництво" погодилася забезпечити мешканців аварійного будинку житлом й таким чином здобула перемогу у конкурсі.

Проте за словами депутата, директора департаменту ЖКГ Олександра Бабчинського під час переговорів мешканці будинку почали вимагати від забудовника збільшення житлових площ, що не відповідало умовам конкурсу.

Саме тому компанія "Капітал-Буд Сучасне Будівництво" відмовилася від права реконструкції кварталу в межах вулиць Драй-Хмари, Гагаріна, Огієнка та звернулася до Кам'янець-Подільської міської ради припинити раніше укладений договір оренди землі.

Проте депутати не підтримали зазначений проект рішення. 

2ogoloshenya