Пожежа приватного магазину «Світ солодощів» на вулиці 30-років Перемоги, що в Кам’янці-Подільському, виникла вчора, 7 травня, приблизно о 23.15. Про це повідомили в оперативно-координаційному центрі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області.

«Вогнем пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та стелі, прилавки з кондитерськими виробами», - зазначили в ДСНС. Збитки, які завдань вогонь, ще не підраховані. А ось ймовірною причиною пожежі рятувальники називають підпал невідомими.

Ще одна пожежа, яка вчора сталася на Хмельниччині, була зафіксована в селі Гораївка Кам’янець-Подільського району. Там горів приватний будинок. Вогнем було пошкоджено стіни, перекриття, покриття та речі домашнього вжитку. Причиною пожежі стало порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів. Збитки підраховують. Ніхто з людей не постраждав.

Всього ж з початку року в області вже зареєстрували 564 пожежі, тоді як торік за цей період було 421 пожежі. Вогонь забрав життя 19 краян.

Джерело.

2ogoloshenya