18 травня у м. Хмельницький пройде тренінг для правників з питань надання правничої допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства стосовно жінок.

Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі НААУ, тренінг організований  Національною асоціацією адвокатів України спільно з Радою Європи в рамках проекту РЄ «Стамбульська конвенція: інструмент для посилення боротьби з насильством стосовно жінок та домашнім насильством в Україні».

 

В ході тренінгу будуть висвітлені юридичні аспекти допомоги жертвам насильства.

 

Учасники вивчатимуть міжнародні стандарти захисту, детально розберуть всі зміни національного законодавства, оглядово проаналізують практику ЄСПЛ і Комітету з ліквідації та дискримінації по відношенню до жінок, детально розберуть питання доказової бази, експертиз, а також набудуть

процесуальні, психологічні та педагогічні компетентності по результату навчання.

 

Навчання  буде здійснюватися на безоплатній основі.

 

Адвокати-учасники тренінгу отримають сертифікати про підвищення кваліфікації Національної асоціації адвокатів України. Всі учасники тренінгу, які пройдуть навчання згідно вказаного дистанційного курсу та після участі у другому очному тренінгу, отримають сертифікат Ради Європи відповідно до результатів проходження навчання.

 

До участі у тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням.

2ogoloshenya