У неділю, 21 квітня, на каналі "1+1" відбувся останній прямий ефір шоу "Голос країни".

Як повідомляє видання Vsim під час нього обрали переможця дев’ятого сезону. Серед претендентів на перемогу була і студентка із Кам'янця Вікторія Олійник.

Вона виступила у команді "Монатіка". Фінал пісенного конкурсу складався з трьох етапів, після кожного з яких глядачі прощалися з одним із учасників. На першому етапі конкурсанти співали сольно. Зокрема, Вікторія виконала мікс з пісень "Hold on Love" Дана Балана, "Digitalization" гурту "MOZGI" та "Show me your Love" Тіни Кароль.

Вікторія зуміла вразити тренерів, а ось глядачі виступ дівчини не оцінили високо. В результаті, вона першою із чотирьох фіналістів залишила проект.

А перемогу у 9-ому сезоні вокального шоу “Голос країни” здобула львівянка Оксана Муха з команди Dan Balan.

Спеціально для виступу зі своєю підопічною Оксаною Мухою в суперфіналі Dan Balan написав пісню. Тренер так надихнувся культурою країни, що вперше порадував всіх прихильників, заспівавши українською мовою.

"Ми з Даном вперше заспіваємо український дует. Це є його бажання проявити любов до нашої культури. Я рада, що він настільки перейнявся нашою мелодичною мовою та піснею. Йому все це дуже подобається, тому він підготував для нас такий подарунок", – розповіла вокалістка.

В результаті, їй вдалося перемогти в шоу “Голос Країни”, з невеликим відривом обійшовши свою конкурентку Карину Арсентьеву.

2ogoloshenya