У Кам'янці-Подільському відбувся фінал інтелектуальних битв серед молоді, де було визначено переможців, які представлять наше місто на всеукраїнському рівні.

17 квітня, у сесійній залі міської ради завершилися студентські дебати. У турнірі взяли участь представники 4 коледжів міста, які відстоювали свої позиції з приводу політичних реформ.

Темою фінальної дискусії було: «ВРУ має покращити державне фінансування політичних партій».

 Студенти коледжів міста висвітлювали її з різних сторін, доводячи доцільність впровадження фінансування та вводячи нові, альтернативні пропозиції. Дискусія між командами велася в межах правил британського парламенту, де аргументовано і обґрунтовано студенти відстоювали ту позицію яка випала їм на жеребкуванні. Координатори «Активної Громади» говорять, що саме за такими впевненими, амбітними та талановитими студентами майбутнє.

Грі передував виступ тренера з ораторського мистецтва, Андрія Мельника, який завітав, щоб підтримати учасників та дати їм корисні поради перед виступом.

Суддями були: Тетяна Білецька, кандидат соціологічних наук, викладач КПНУ ім. І. Огієнка; Лілія Шкира; заступник завідувача відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики; Михайло Будурович, регіональний координатор ВІ «Активна Громада».

Переможцями інтелектуальних турнірів стали - Едуард Твердохлібов і Діана Демидас - студенти Податкового коледжу. Саме вони будуть представляти Кам'янець-Подільський на Всеукраїнському національному турнірі у Києві!

 

2ogoloshenya