Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У поліції з’ясовують усі обставини аварії.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 3 квітня, близько 23:05 години на автодорозі «Житомир - Чернівці» поблизу села Міцівці Дунаєвецького району. Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

«Попередньо встановлено, що 28-річний житель Кам’янець-Подільського району на автомобілі «Таврія» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Шкода Октавія» під керуванням 24-річного киянина. У результаті ДТП водій «Таврії» отримав тілесні ушкодження у вигляді травми голови та переломів кінцівок і під час транспортування до лікарні помер у кареті швидкої допомоги. Його 50-річний батько отримав травми у вигляді перелому лівої ноги і був госпіталізований до Дунаєвецької центральної районної лікарні. Водій «Шкоди» не травмувався», - повідомили правоохоронці.

По даному факту слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці з’ясовують причини і всі обставини ДТП.

Аварія сталася на автодфорозі «Житомир - Чернівці» поблизу села Міцівці Дунаєвецького району. Фото: hm.npu.gov.ua

Джерело.

2ogoloshenya