Як депутат Посітко ЦВК дурив (ВІДЕО)

Вчора ми повідомляли про провокації зі сторони Валентини Магілат. Не зміг відмовитися від спокуси здійснити подібний вчинок хороший знайомий вищезгаданої особи депутат міської ради Михайло Посітко.

26 березня він написав звернення до ЦВК в якому повідомив, що двоє членів окружної виборчої комісії є посадовими особами органів місцевого самоврядування, й вимагав від ЦВК припинити таке беззаконня.

Як зазначається в зверненні Посітко вимагав, щоб ОВК покинули директор Кам'янець-Подільського районного центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Іван Правник та заступник директора Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Ірина Кульчицька.

І якщо Посітко звертався до ЦВК стосовно особи Івана Правника тільки по причині низької юридичної кваліфікації, напевно саме через це він і перебував на обліку в міському центрі зайнятості, протягом року, то ситуація з пані Іриною це повний абсурд.  

Представниця ОВК Ірина Кульчицька працює завідувачем ДНЗ № 18 і не має ніякого відношення до органів місцевого самоврядування. Справа в тому, що в Департаменті економіки та розвитку інфраструктури міста працює людина з однаковим Прізвищем, ім'ям та по-батькові.

Просто виявилося, що Посітко не перевіривши ким насправді працює пані Ірина направив відповідне звернення до ЦВК.

2ogoloshenya