Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

24 березня на телеканалі «1+1» вийшов черговий ефір «Голосу країни-9», в якому бере участь співачка з Кам’янця-Подільського Вікторія Олійник.

 Цього разу виступ дівчини змусив тренера Дмитра Монатіка звернутись до продюсерів шоу з проханням змінити правила. І врешті-решт йому це дозволили.

Вікторія Олійник виступала останньою у «нокаутах» команди Монатіка. Дівчина вразила членів журі не тільки голосом, а й силою волі. Вікторії доводиться виступати сидячи, з гіпсом на нозі.

Щоб залишити дівчину в шоу, але разом з тим взяти з собою у прямі ефіри ще одну сильну виконавицю – Аліну Підлужну, яка сиділа на останньому четвертому кріслі, Монатіку довелось попросити про зміну правил.

Таким чином Дмитро попрощався зі співачкою, яка сиділа на третьому, передостанньому кріслі, Анною Волобуєвою.

Вікторія Олійник продовжує боротьбу в шоу «Голос країни-9» і далі тішитиме своїх фанів новими піснями.

Незважаючи на те щро, дівчина не може вільно рухатись на сцені через зламану ногу, її енергетика та неймовірний голос в черговий раз підкорюють глядачів та тренерів шоу.

Нагадаємо, Вікторії лише 19 років, вона родом із Нетішина та  навчається в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, де вивчає польську мову та літературу.

На проект дівчина прийшла виключно за перемогою. У майбутньому хоче привезти в Україну Євробачення. Коли в пісенному конкурсі перемогла Джамала, Вікторія подумала: «Вау, я теж хочу!». Ще більше її надихнула переможниця Євробачення-2018 Нетта. Дівчина мріє бути українською Неттою.

 

 

2ogoloshenya