Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Реставраційні роботи обійдутьмя міському бюджету в 3,8 млн грн

Комунальне підприємство «Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник» розіграло тендер на реставрацію пам’ятки архітектури – Мури фортеці (Старого замку).

Попередні та протиаварійні роботи по Північно-західному куту північного дворика зголосилися виконувати ФОП Болюх Микола Іванович та Мале приватне підприємство «Гермес-С».

 

На реставрацію мурів з бюджету готові були виділити 4 млн 276 тис. грн. Натомість учасники аукціону запропонували наступну вартість своїх послуг: «Гермес-С» хотів отримати за роботу 3,8 млн грн., а ФОП Болюх – 4,2 млн.

Під час трьох раундів торгів «Гермес» не знижував ціну, натомість Болюх «скинув» 205 тис. грн, хоча цього не вистачило для перемоги у тендері. Таким чином  переможцем аукціону з реставрації мурів фортеці стало Мале приватне підприємство «Гермес-С» з остаточною пропозицією 3 млн 833 тисячі 779 гривень.

Контракт із переможцем тендеру наразі ще не підписано. Як відомо «Гермес-С» регулярно проводить реконструкцію історичних пам’яток у Кам’янці-Подільському.

Зокрема, підприємство розбирало аварійний завал вищевказаних мурів Старої фортеці.

Натомість кам’янецький ФОП Болюх Микола Іванович  брав участь лише у двох тендерах. У жодному з них він не виграв. Обидва рази конкурентом Болюха був «Гермес-С».

Зазначимо, що за інформацією аналітичної системи YouControl, керівником та засновником МПП «Гермес-С» є Микола Сосула, який також є власником готельного комплексу «Тарас Бульба». 2010 року Микола Сосула балотувався до Кам’янець-Подільської міської ради очолюючи виборчий список УРП «Собор».

 

 

 

Джерело: Вдало

 

2ogoloshenya