Уже в ці вихідні, 23-24 березня, море позитивних емоцій кам’янчанам і гостям подарують учасники Першого Всеукраїнського фестивалю комедії та естрадного гумору «Штрикало». Відбудеться він у міському Будинку культури.

Як каже ідейна натхненниця заходу, викладач режисерських дисциплін коледжу культури і мистецтв Інна Семенків, фестиваль доведе, що на Поділлі живуть дотепні люди з гарним почуттям гумору. Учасники продемонструють це своїми гумористичними етюдами, клоунадою, естрадними мініатюрами.

На сцені міського Будинку культури виступатимуть не лише місцеві колективи, але й виконавці з інших областей, зокрема й гість фестивалю – гумористичний театр «Кум» з Івано-Франківська.

Не менш цікаві гості сидітимуть й серед журі – заслужена артистка України, член національної спілки театральних діячів України Ольга Шлемко,  кандидат мистецтвознавства, старший викладач кафедри театрального мистецтва КНУКіМ Іван Сорока,  режисер, актор, керівник театру «КУМ» Олександр Новосад. Організатори запевняють, що гарний настрій гостям забезпечений.

8

Джерело. 

2ogoloshenya