Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Чернівецькій області суд оштрафував користувача соцмережі через те, що він поширював на своїй сторінці відеозаписи фільмів жахів.

Як зазначається у відповідному вироку Хотинського районного суду, обвинувачений у серпні 2018 року за допомогою власного мобільного телефону зареєструвався у соцмережі "ВКонтакте", на якій поширював відеозаписи, які містять сцени, котрі пропагують культ насильства та жорстокості.

На своїй сторінці чоловік розмістив 16 відеофайлів із сценами з відомих фільмів жахів, та не обмежуючи коло осіб, надав вільний доступ для перегляду всім користувачам соціальної мережі.

Хотинський районний суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 300 КК України, та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 1700 грн.

Джерело. 

2ogoloshenya