Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Кам'янці-Подільському пройде захід на тему медіаграмотності та критичного мислення.

У Кам'янці-Подільському пройде захід на тему медіаграмотності та критичного мислення.

Для участі необхідно заповнити форму https://goo.gl/forms/0yNF8QXXo7eZOTbk1

 

Подумай, що для тебе означає інформація? Ти ж оточений нею щодня, майже кожну хвилину. Але далеко не вся вона фільтрується, а деяка взагалі хоче тобою маніпулювати. Для того, щоб знати як з нею працювати, приходь до 20 березня о 18.00 в молодіжний центр "Лавка".

 

Заплановано неформальне спілкування, ігри, цікаві відео та, звичайно, кава-брейк, повідомляють у прес-службі міської ради.

 

Захід YouthImpact від Національної молодіжної ради України реалізується у партнерстві з ЮНІСЕФ Україна та за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках проекту “Розвиток сталих моделей молодіжної участі”, що є частиною програми “Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків і молоді у східній Україні”. Разом з тим зміст матеріалу є виключно відповідальністю CHECKАЙ ІНФУ та не обов’язково відображає точку зору Європейського Союзу, ЮНІСЕФ та Національної молодіжної ради України.

2ogoloshenya