Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Кам’янець-Подільські провізори сприяють розповсюдженню наркоманії.

В аптеках  нашого міста без рецепта продають препарати, які містять складові наркотиків.

Незважаючи на боротьбу із таким ганебним явищем як наркотики та протидію незаконному обігу засобів що містять наркотичні речовини на загальнодержавному рівні, на території міста Кам’янець-Подільського продовжують траплятись випадки відпуску фармацевтами місцевих аптек без рецептів  за грошові кошти комбінованого наркотичного лікарського засобу «Пенталгін-ФС» який відповідно до висновку експерта містить кодеїн, що згідно Списку №1 Таблиці 3 Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затвердженого Постановою КМУ №770 від 06.05.2000 віднесений до наркотичних засобів, обіг якого обмежено, чим порушуються встановлені правила відпуску наркотичних засобів.

 

Один з таких випадків продажу провізорами наркотиків було зафіксовано 1 березня.

Як повідомляє Прокуратура міста, за даним фактом внесоно відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 320 КК України.

У разі підтвердження винуватості, злочинцю загрожує кримінальне покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

 

2ogoloshenya