Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

ЗА ЛЕГКОВАЖНЕ ВИКРАДЕННЯ ТОВАРІВ ІЗ МАГАЗИНУ АВТОЗАПРАВНОЇ СТАНЦІЇ ДВОЄ КАМ’ЯНЧАН ЗМУШЕНІ ЗАПЛАТИТИ ШТРАФИ, ЯКІ ПЕРЕВИЩУЮТЬ ВАРТІСТЬ ВИКРАДЕНОГО

 

13 та 27 лютого 2019 року у справах щодо вчинення крадіжок із магазину АЗС БРСМ Нафта по вул. Хмельницьке Шосе, 9 в місті Кам’янці-Подільському, прийнято судові рішення у вигляді вироку.

 16 січня 2019 року у приміщенні АЗС БРСМ Нафта два жителі міста, скориставшись тим, що касир, який перший раз заступив на чергування, не звертав на них увагу, зуміли викрасти солодощі та одну пляшку вина ігристого на загальну суму 1000 гривень, які непомітно для касира ховали у власні кармани.

Слідчим відділом Кам’янець-Подільського ВП ГУНП у Хмельницькій області у вказаних провадженнях проведено досудове розслідування, за результатами якого 4 та 5 лютого 2019 року до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду направлено обвинувальний акт за ознаками таємного викрадення чужого майна (крадіжки), тобто вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 185 КК України.

На суді свою вину обвинувачені визнали повністю, розповіли про обставини вчинення даних крадіжок та повністю відшкодували вартість викраденого.

13 та 27 січня 2019 року у судових розглядах вказаних проваджень Кам’янець-Подільським судом прийнято законні рішення, якими обвинувачених визнано винуватими.

Таким чином молодики додатково до відшкодування викрадених товарів змушені сплатити штрафи, які перевищують вартість викраденого майна.

 

2ogoloshenya