Міжнародний фестиваль стилю. Вже четвертий. І як завжди – у червні. Здогадалися про що ми? Звісно, це – “РЕТРОФЕСТ-2019”.

Фестиваль вишуканого смаку, де кожен охочий знайде для себе щось цікаве. Отримає нагоду перевтілитись у бажаний образ та прожити кілька днів в іншій епосі. Це машина часу, що дозволяє мандрувати від сьогодення у минуле. І від минулого до фантастичного майбутнього!

Коли? З 7 по 9 червня у Кам’янець-Подільському.

Кому сподобається наш фестиваль? Автолюбителям. Гостям. Друзям. Татусям і матусям. Дітям. Бабусям і дідусям.  І навіть домашнім улюбленцям.

Ретрофест – це велика АВТОСІМ’Я! І за 4 роки у нас з’явилися свої традиції, яким ми не зраджуємо. Тому і цього року в програмі:

КУБОК УКРАЇНИ З РЕТРО-РАЛІ ВІД ФОРТЕЦІ ДО ФОРТЕЦІ! Ми, ретрофестівці, любимо подорожувати красиво. А це означає, що близько 30 раритетних екіпажів проїдуть спеціальним маршрутом від Кам’янець-Подільської фортеці до Хотинської. Ретро-ралі відбувається на національному рівні за підтримки КІТЗ ФАУ та в обов’язковому заліку має особливу подію – Конкурс елеганції екіпажів!

Полюбляєте круті фотки в Instagram і Facebook ? АВТОПАРК Ретрофесту у вашому розпорядженні. Можете фотографуватися 3 доби поспіль.

Зе некст – СТІМПАНК! Це фантазія у ретро стилі. Парові машини, чудернацькі механічні пристрої, одяг супергероїв. Неможливо не закохатися!

Звісно ми пам’ятаємо про ваших діток. Вони ж нам, як рідні. Зірковому подіумові для наймолодших бути! RETRO KIDS SHOW – починайте планувати образ вже сьогодні. А ще й — СТИЛЬНА ЛЯЛЬКА. Що це? Перші кроки юних кутюр’є. Модні луки в стилі ретро, створені дитячими руками, для своїх ляльок.

Велкам у ГРАЙ-LAND! Ігри та розваги, перевірені часом. Для будь-яких вікових категорій.

Мрієте згадати молодість? Показати своїм дітям, як проводили вільний час, коли були такими, як вони? Літературний вечір, танці в Клубі, найбільша сімейна вечеря просто неба – незабутні і теплі враження разом з активістами інституту третього віку.

Набридли готелі й життя у місті ? Хочеться яскравих емоцій? Бажаєте жити у гармонії з природою? Тоді АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК в Кам’янець-Подільському – ідеальний вибір. Шанувальники зеленого туризму, ми чекаємо на вас у наметовому містечку на валах Фортеці.

Ну і щось новеньке, звичайно! Фото-конкурс для домашніх улюбленців “Мій стильний друг” та подіум для четверолапих!

Оце програма! Шоковані? Ми, якщо чесно, теж!

Але готові підкорювати Кам’янець. Готові запалювати на повну. Якщо доведеться — танцювати до ранку. Зробити фото з кожним екіпажем. Жити у наметах. Проїхатися вулицями Кам’янця на старому авто. Бути найелегантнішим.

А ви готові? Прийдете ? Можливо і конкурентом станете?

До зустрічі на фестивалі!

Джерело. 

 

2ogoloshenya