Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації, визначено імена тих, хто отримуватиме персональні стипендії у 2019 році. Серед них – і учениця 5 класу Кам’янець-Подільської міської дитячої художньої школи Анна Нанега.

Персональні стипендії присуджуються на конкурсній основі в галузі музичного, образотворчого, декоративно-прикладного, хореографічного та театрального мистецтва терміном на календарний рік. Щомісячно стипендіати серед обдарованих дітей і творчої молоді отримуватимуть по 500 гривень.

Нагадаємо, що в Кам’янці-Подільському також діє програма «Підтримка та розвиток інтелектуально обдарованих дітей міста». Торік завдяки їй 76 учнів отримали 113 одноразових грошових винагород як переможці олімпіад, турнірів, конкурсів. На цей рік програма передбачає фінансування у майже 263 тис. грн. Також минулого року за ініціативи міського голови Михайла Сімашкевича запрацювала програма «Підтримка обдарованих дітей та колективів комунальних установ м. Кам‘янця-Подільського». П’ять лауреатів отримали грошові винагороди від міської ради по 5 тис. грн. 

Джерело. 

2ogoloshenya