Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Від сьогодні, 15 березня, в Україні очікується ускладнення погодних умов.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, сьогодні, 15 березня, дощі найбільш ймовірні у західних областях України, а ось, більша частина країни буде у сухій, навіть сонячній, погоді.

 "Температура повітря вночі крутитиметься поблизу нуля, на Сході до 2-4 градусів морозу, завтра вдень очікується +5+12 градусів, на Сході ще буде найхолодніше, +1+5 градусів". На вихідних північний циклон та його атмосферні фронти принесуть в Україну ускладнення погоди —  дощі та сильний вітер.

Сьогоднішній день у Кам'янці-Подільському буде хмарним - з самого ранку небо вкрилося хмарами, які протримаються до кінця дня.  Проте, сьогодні опадів синоптики не обіцяють. Похолодання та погіршення погодніх умов прогнозується від завтра, 16 березня.  Дощова та хмарна погода на Кам’янеччині протримається до 21 березня.

 

2ogoloshenya