Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

До 15 років позбавлення волі засуджено 53-річного чоловіка, який вбив свого знайомого, аби заволодіти його автомобілем

Працівниками прокуратури Хмельницької області у суді доведено вину  мешканця обласного центру.

Як повідомляють у Прокуратурі області чоловік протягом тривалого часу користувався автомобілем свого знайомого та спільно із ним надавав послуги таксі. Коли власник авто вирішив позбавити свого «колегу» права ним користуватись, зловмисник, намагаючись у будь-який спосіб заволодіти транспортним засобом, спланував скоїти вбивство.

Під час розмови в гаражі у потерпілого, із полиці для інструментів він вихопив молоток та наніс ним своєму «опоненту» більше 9 ударів в голову.

Від отриманихілесних ушкоджень чоловік помер.

Розуміючи наслідки скоєного та намагаючись знищити сліди злочину, тіло потерпілого зловмисник вивіз за межі міста та залишив на узбіччі дороги, неподалік від сміттєзвалища.

Окрім цього, з метою заволодіння майном та безперешкодного користування ним, він незаконно заволодів і транспортним засобом, і документами на нього та, до моменту затримання правоохоронцями, продовжував використовувати автомобіль для надання послуг з перевезення пасажирів.

В суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя і здоров’я потерпілого), ч. 3 ст. 357 (незаконне заволодіння документами)  КК України.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі.

2ogoloshenya