У Кам'янці-Подільському оголошено штормове попередження

За даними УкрГідрометцентру, 10 березня у західних областях протягом доби пориви вітру 25-28 м/с,  на решті території вдень 15-20 м/с. (II рівень небезпечності, помаранчевий).

Як повідомив заступник міського голови Сергій Бабій вже є перші наслідки буревію.

"Два пориви вітру що пронеслись над містом (вночі та ранком) залишили після себе: обірвані електромережі в районі "селища цементного заводу", (електропостачання відновлено окрім будинку Молодіжна,31), частково пошкоджений дах приватного будинку в центральній частині міста та службовому приміщенні ТВЄ, - зазначив чиновник.

Також сьогодні, 10 березня  поблизу м. Кам’янець-Подільський внаслідок сильного вітру на проїжджу частину дороги впало дерево.

Рятувальники, котрі прибули до місця виклику, встановили, що повалене дерево перекрило рух транспорту. Особовий склад чергового караулу 5 Державної пожежно-рятувальної частини здійснив аварійно-рятувальні роботи з розпилення та прибирання дерева. Таким чином рух транспорту було відновлено.  

 

У Кам'янці-Подільському оголошено штормове попередження

У Кам'янці-Подільському оголошено штормове попередження

За розпорядженням міського голови Михайла Сімашкевича у міській раді створено чергову робочу групу "Буревій" в яку входять керівники служб з надзвичайних ситуацій.

Оперативний тел. 15-05; тел. 068-777-15-05

2ogoloshenya