Зі святом Вас кам'янчаночки! – Володимир Мельниченко

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – свято весни. Цей день коли чоловіки стають ніжніше душею  і кожен з них починає думати як привітати милих та коханих. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас,  жінки, не було б стільки світла та любові. Ви наповнюєте життя  яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ ви підтримка всього того що називається життя.

З нагоди цього чудового свята прекрасна половина міста приймала вітання від народного депутата України Володимира Мельниченка.

Володимир Мельниченко  разом із міським головою Кам'янця-Подільського Михайлом Сімашкевичем завітали до міського управління освіти. Зі словами вдячності та найкращими побажаннями почесні гості привітали зі святом керівників навчальних закладів нашого міста.

Вчора, 7 березня теплі слова вітань прекрасним жінкам лунали у РКЦіМ "Розмай".

З нагоди Міжнародного жіночого дня народний депутат України Володимир Мельниченко  вручив посвідчення про присвоєння звання «Матір-героїня» жительці с.Смотрич Загородній Світлані Анатоліївні, яка виховує аж дев'ять дітей в цей нелегкий час

Також слова привітання для прекрасної половини людства прозвучали від керівників району Василя Сукача та Віктора Кривака.

Також в цей день вітання приймали медики нашого міста. Народний депутат України Володимир Мельниченко та міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич завітали до місця куди як кажуть  лелека прилітає в режимі "нонстоп"  роблячи щасливими родини кам'янчан, до перинатального центру. Високопосадовці висловили слова подяки жінкам-лікарям за найблагороднішу в світі роботу, яку вони виконують.

Не забули також привітати колектив міської дитячої поліклініки.

Напередодні міжнародного жіночого свята, 7 березня, народний депутат України Володимир Мельниченко та міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич не забувають і родини тих хто вже ніколи не привітає своїх коханих, родини наших героїв які загинули  на російсько українській війні яка триває на Сході України. Для них була організована приємна зустріч в одному із кафе міста.

А сьогодні з святом весни  народний депутат України Володимир Мельниченко вітав із прекрасним весняним святом кам'янчанок на міському ринку тих хто гордо носить звання ми кам'янчанки.

Чоловічий колектив газети "Вечірній Кам'янець" приєднується до привітань. Зі святом Вас кам'янчаночки!

2ogoloshenya