Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Дівчина зайняла екстра-місце в команді Монатіка.

Вчора на каналі «1+1» вийшов останній епізод «сліпих прослуховувань» проекту «Голос країни-9», в якому взяли участь одразу троє мешканців Хмельниччини. До наступного етапу проекту вдалося пройти студентці Кам’янець-Подільського національного університету родом з Нетішина Вікторії Олійник.

За два дні до виступу на проекті дівчина зламала ногу, тож співати їй довелося сидячи й з гіпсом на нозі. Однак цей факт не завадив Вікторії розвернути крісла двох зіркових тренерів.

«Сьогодні надскладний день, адже місць у команді залишилось дуже мало. Хвилювання не дають мені спокою. За два дні до виступу я зламала ногу, - розповіла співачка перед виходом на сцену. -Залишилось у членів журі чотири місця, чи хоч одне, я буду впевнено йти до своєї цілі і заберу те, що належить мені. Як би важко мені не було, я обов’язково здійсню свою мрію – я стану першою учасницею «Голосу країни», яка зайнла екстра-місце у команді одного із наставників».

Для конкурсу вона обрала трек переможниці "Євробачення-2018" Нетти Барзілай і закохала у свій вокал Потапа і Монатіка. Вікторія обрала останнього.

Джерело. 

2ogoloshenya