26 лютого в прес-центрі Кабінету Міністрів України відбудеться прес-конференція на тему «Кам’янець-Подільський – Молодіжна столиця України: події та плани на рік».

Участь у прес-конференції візьмуть Ігор Жданов, Міністр молоді та спорту України; Михайло Сімашкевич, міський голова Кам'янця-Подільського; Андрій Колобов, голова Національної молодіжної ради України; Афанасьєва Надія, керівник департаменту міжнародної співпраці Українського інституту міжнародної політики; делегація міської влади та молоді міста Кам'янця-Подільського.

Нагадаємо, що в 2017 році Міністерство молоді та спорту України спільно з Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою України ініціювали проведення в Україні національного конкурсу «Молодіжна столиця України».

Зазначений конкурс є щорічним та проводиться з метою відзначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді. 2018 року в конкурсі взяло участь 41 місто України з 22 регіонів України, 10 із яких було обрано до фінального етапу відбору. За результатами конкурсу перемогу та статус Молодіжної столиці України 2019 року отримало місто Кам’янець-Подільський.

Джерело. 

2ogoloshenya