Подія сталася сьогодні, 20 лютого, близько 2-ї години ночі неподалік села Гуменці Кам’янець-Подільського району. Кінолог Костянтин Чемерис разом зі службовою вівчаркою Кайною впродовж 15 хвилин розшукали немісцевого 35-річного чоловіка, який заблукав у лісі.

Близько 2-ї години ночі до Кам’янець-Подільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік села Гуменці зник чоловік. Разом з компанією він відпочивав у придорожньому кафе, а коли між товаришами виник невеличкий конфлікт, вийшов на вулицю і пішов у напрямку лісу. Оскільки він тривалий час не повертався, його друзі звернулися за допомогою до поліції. Ситуацію ускладнювало те, що чоловік немісцевий і навряд чи сам зміг би знайти вихід.

Пошук розпочали два екіпажі патрульної поліції, а згодом до них приєднався кінолог Костянтин Чемерис разом зі службовою вівчаркою Кайною. Собака одразу взяла слід і впродовж 15 хвилин розшукала в лісі зниклого чоловіка.

Результат пошуку зображень за запитом "У Кам’янець-Подільському районі кінолог зі службовою собакою впродовж 15 хвилин розшукав чоловіка, який заблукав у лісі"

До речі, Кайна служить в поліції уже третій рік і є зразковою слідовою собакою. За цей час вона розшукала не одного зниклого безвісти і вивела поліцейських на слід багатьох злочинців.

Джерело. 

2ogoloshenya