Запрошуємо бізнес-леді м. Кам’янець-Подільський  взяти участь у ІІІ Міжнародному бізнес-форумі «БізнесWOMAN 2019», який відбудеться 23 березня в Києві.

Організатор заходу - засновниця журналу «БізнесWOMAN», директор україно-угорської консалтингової компанії “East West Mentor UA” Ганна Крисюк.

Журнал «БізнесWOMAN» створений 7 серпня 2014 року. З часу заснування неодноразово виступав партнером десятка міжнародних бізнес-проектів та форумів, сотні разів інформаційним партнером бізнес-заходів за участю всесвітньо відомих фінансових геніїв. Серед грандіозних заходів – щорічний Форум української молоді діаспори (СКУМО), Forum One Ukraine (Olerom), Ukrainian Investment Dialog та ін. У своїй редакційній політиці журнал «БізнесWOMAN»  бере за пріоритет лобізм і презентацію України у світі через сильних і впливових жінок різних галузей життєдіяльності.

Учасниками форуму стануть близько 2000 жінок з 25 країн світу, серед яких - представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу. Спікерами форуму будуть медійні та впізнаванні в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

Під час форуму запланована церемонія нагородження кращих жінок міжнародної дипломатії, політики, бізнесу та соціальної сфери 2018 року.

Обговорення тем секцій серед учасників відбуватиметься під час панельної дискусії після виступу спікерів.

Ознайомитися з перебігом ІІ Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWOMAN 2018» та зареєструватись на захід можна за посиланням: http://forum.businesswoman.org.ua.

Участь у Міжнародному бізнес-форумі «БізнесWOMAN 2019» для жінок - безкоштовна за умови попередньої реєстрації з 15 січня по 15 лютого 2019 року та отримання іменного е-запрошення (відповідь буде надіслана не пізніше 01 березня 2019 року).

Джерело. 

2ogoloshenya