Про стосунки в сім’ї, виховання дітей, самореалізацію, творчість, пошук життєвого балансу говоритимуть у Кам’янці-Подільському другого березня на міжнародному фестивалі «Мами».

Запрошують усіх жінок, котрі шукають гарний настрій, цікаві знайомства і прагнуть до нових знань.

Як розповідають організатори, у фестивалі візьмуть участь 15 спікерів з різних регіонів України. Це - практикуючі сертифіковані фахівці в психології, гештальт-терапії, арт-терапії, дитячі, сімейні та жіночі психологи, які досягли значних результатів у різних сферах свого життя і допомагають своїм клієнтам через творче самовираження і самоусвідомлення досягати бажаних цілей.

На учасників чекають майстер-класи, психологічні ігри, творчі майстерні, конкурси, розіграші, подарунки і сюрпризи чекають кожного учасника фестивалю. Також організатори підготували дитячу кімнату для дітей від 4 до 8 років з вихователями, які будуть займатися з малечею протягом усього фестивалю. Проходитиме він на території «Star House» за адресою: вул. Князів Коріатовичів, 25/11.

Реєстрація на участь у фестивалі за посиланням: https://goo.gl/forms/2nUQ23Baxk3RYDqx1

Вартість участі: з 1 по 10 лютого - від 300-700 грн. До 17 лютого діє акція 25% знижки на вартість квитка.

Сторінка фестивалю "Мами": https://www.facebook.com/festivalmamy

Питання стосовно реєстрації та участі у фестивалі за контактними телефонами: +380636412728 Світлана Онищук; +380677533333 Ольга Алєксєєва.

Джерело. 

2ogoloshenya