У ніч з 7 на 8 лютого працівники групи реагування патрульної поліції Кам’янець-Подільського відділу поліції спільно із працівниками Національної Гвардії України з метою стабілізації криміногенної ситуації на території міста, реалізації державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, виявлення осіб, які вчинили злочини, провели профілактичні заходи найбільш розповсюджених видів правопорушення на вулицях та в інших публічних місцях міста.

Під час проведення профілактичних заходів працівники поліції зупиняли та перевіряли автомобілі, водії яких порушували правила дорожнього руху. Так зокрема один із моментів відпрацювання було зафіксовано свідками на мобільний телефон. Відео було опубліковано Facebook сторінкою "Kamianets Кам'янець Каменец". 

 

За результатами відпрацювання було виявлено два факти керування водіями автомобілів у нетверезому стані. На водіїв автомобілів "Volkswagen” та “Mercedes” було складено адміністративні протоколи за ст.130 КУпАП.

Також було складено адміністративні матеріали за ст. 178 КУпАП за появи у громадських місцях осіб у п’яному вигляді, та було зафіксовано декілька випадків порушень правил дорожнього руху.

Під час відпрацювання було перевірено раніше судимих осіб, які перебувають на обліку у поліції та перевірено дотримання умов зберігання зброї у власників мисливської зброї.

Джерело. 

2ogoloshenya