Подати заяву можна з 8.00 години ранку.

У трьох містах області для закоханих пар підготували подарунок до Дня закоханих. Як повідомляє начальник обласного управління юстиції Віктор Худняк,  відділення ДРАЦСу працюватимуть до опівночі.

«Продовжуємо акцію, яку розпочали минулого року, - «Кохання поза часом». 14 лютого у Волочиську, Хмельницькому та Кам'янці-Подільському ДРАЦС буде працювати не традиційно з 8.00 до 17.00, а до 00.00. Таким чином, закохані пари можуть прийти і подати заяву на одруження у будь-який час. Якщо хтось подасть заявку раніше, як то передбачено законодавством, то встигнемо розписати, навіть в таку пізню годину в День закоханих»,- зазначає Віктор Анатолійович.

Додає, що уже є майбутні подружжя, яких зацікавила акція. Так у Волочиську запланували романтичну церемонію розпису при свічках, в обласному центрі - весілля з танцювальними елементами та в етностилі. У Кам'янці-Подільському управління юстиції дарує ювілейний обряд подружжю, яке у 14 лютого минулого року скористалось послугою «Шлюб за добу».

«Всі ті, хто не планує завчасно, але виникне бажання оформити стосунки 14 лютого, може скористатись послугою «Шлюб за добу» або просто подати заяву», - каже Віктор Худняк.

Джерело. 

2ogoloshenya