Про це керівник обласного управління заявив під час зустрічі в Кам'янці-Подільському.

Про обов’язкове проходження водієм перед-рейсового медичного огляду, перевірку технічного стану транспортного засобу та якість обслуговування перевізниками. Про це сьогодні говорили в Кам'янці-Подільському під час робочої зустрічі місцевої влади та керівництва управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області з суб’єктами господарювання, які працюють у сфері пасажирських перевезень.

За повідомленням прес-служби управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області, керівник відомства Віталій Дзюба зауважив, що при проведенні планових перевірок ліцензійних умов, які заплановані Укртрансбезпекою у цьому році, буде, цитуємо: «застосовано суворий та безкомпромісний підхід до кожного заявленого перевізника».

Крім цього, на зустрічі відзначили, що протягом останніх років у Кам’янець-Подільському та районі спостерігається позитивна динаміка щодо зменшення аварійності та поліпшення галузі перевезень в цілому. «Аварійність, відносно 2017 року, у вас в 2018-му зменшилася. І це – приємний дзвінок, - слова Віталія Дзюби наводить прес-служба Кам'янець-Подільської міської ради. – Що ж стосується Хмельницького, то в нас не вистачає транспортних засобів, якими ми б змогли якісно обслуговувати пасажирів».

Джерело. 

2ogoloshenya