Змагалися шістнадцять команд з різних регіонів України.

31 січня, завершився Кубок України з футзалу серед хлопчиків, віком до 13 років. Участь у ньому взяли 16 команд, дві з яких представляли Хмельниччину. Це кам’янець-подільська «Фортеця» та хмельницький «Спортлідер+».

Команди на першому етапі були поділені на чотири групи. За підсумками якого були сформовані пари плей-оф. Якщо «Спортлідер+» отримав шанс поборотися на нагороди, то кам’янчани могли розраховувати максимум на 9 місце. Для цього «Фортеці» в заключній для себе грі необхідно було переграти луцьку «ДЮСШ № 2». І хоч господарі першими відкрили рахунок у матчі, але втримати мінімальну перевагу не змогли та програли з рахунком 1:3. У підсумку «Фортеця» фінішувала 10-ою.

А ось «Спортлідер+» міг розраховувати на «бронзу». У вирішальній для себе грі хмельничани зустрілися з командою «Гопри-Продексім» з Голої Пристані Херсонської області. Утім, здолати херсонців юним «лідерам» не вдалося. «Гопри-Продексім» виграв 8:2 та став бронзовим призером Кубка України. «Спортлідер+» - за крок до нагород.

Ну, а у фіналі змагань зіграли «Буковина» з Чернівців та «Таврія» з Василівки Запорізької області. Сильнішими виявилися буковинці, які виграли 3:1.

Джерело. 

2ogoloshenya