Вчора представники молодіжної ради Кам`янця-Подільського та громадські активісти поділилися враженнями від форуму Ініціатива 19, на якому відбулася урочиста передача статусу "Молодіжна Столиця 2019" від міста Львова місту Кам’янцю-Подільському.

Загалом молодь міста задоволена результатами заходу. Проте активісти не захотіли промовчати та як кажуть винесли сміття з хати стосовно дурної поведінки невідомої особи , яка сталася під час форуму. Нагадаємо, під час засідання так звана  активістка" (по найму) увірвалася до сесійної зали й намагалася зірвати засідання.

Як стало зрозуміло з розмови, представники молоді міста навіть не знали, що за мадам  намагалася зірвати роботу форуму і чому вона вирішила використати саме їхню інформаційну зону для розповсюдження бруду. Але як то кажуть лайно таки потрапило на вентилятор тому позору набралися всі. Шляхом нескладного опитування в короткий час майже всі присутні в залі вже знали хто це "чудо".

Цією особою виявилася переселенка з Деражні, відома в Кам'янці-Подільському  вже приблизно на протязі чотирьох років скандалістка та  пліткарка. Прославилася вмінням дивним чином з'являтися на місцях будь яких негараздів. (Є підозра, що її повідомляють та направляють від одної з структур) Так звана "інформаційна тітушка" якщо оцінювати іі відповідно до вимог сьогодення. ЇЇ послуги на сьогодні затребуванні в різних сферах: від побутових дрібних скандалів до питань політичних. Оскільки особа не надто переймалася самоосвітою її мова найчастіше зводиться до елементарних прокльонів та обзивань найбруднішими словами, які дівчина в досконалості знає ще з часів нелегкого життя на Деражнянщині. Оскільки освідченні та креативні люди зараз не потрібні дівчина за чотири роки завдяки реактивному старту та за підтримки потойбічних сил виросла від реалізатора часникової ковбаси до помічника депутата. Мало того хтось з провладних надав їй приміщення під офіс в самісінькому центрі міста, таким чином І розпочалася гра хамство проти кам'янчан. Хто отримає перемогу покаже час.

2ogoloshenya