24 січня, у Кам’янці-Подільському за ініціативи Національної поліції України відбулась робоча зустріч поліцейських з працівниками Подільського державного аграрно-технічного університету. Під час зустрічі її учасники обговорили можливість створення у виші спеціального навчального курсу, на якому в майбутньому могли б здобувати спеціальну ветеринарну освіту кінологи з правоохоронних структур.

У обговоренні взяли участь заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Вадим Матвійчук, заступник начальника відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України Ярослав Красьоха, начальник кінологічного центру ГУНП в Хмельницькій області Олексій Дяк, начальник Кам’янець-Подільського відділу поліції Юрій Білянський, проректор з навчальної, науково-інноваційної та міжнародної діяльності Тетяна Білик, проректор із навчальної роботи Ірина Ясінецька, декан факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві Олег Цвігун, завідувач кафедри мікробіології, фармакології гігієни тварин Тетяна Супрович.

Даний проект був ініційований Міністерством внутрішніх справ України. Мета його впровадження — розвиток кінологічної служби та розширення її можливостей під час виконання службових завдань у секторі безпеки і оборони. Проект спрямований на отримання працівниками кінологічних служб більш глибоких професійних знань у сфері ветеринарної медицини, адже медичні знання неабияк необхідні кінологам у їхній повсякденній роботі.

 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

2ogoloshenya