28 січня о 10:00 в сесійній залі Кам'янець-Подільської міської ради відбудеться VI щорічний форум "Ініціатива19".

Планується, що участь в ньому візьмуть Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов, заступник Міністра молоді і спорту Олександр Ярема, голова правління українського інституту міжнародної політики Ростислав Томенчук, голова національної молодіжної ради України Андрій Колобов, міський голова Львова Андрій Садовий, міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич, інші.

«Ініціатива19» - це форум, що об’єднає представників активних громадських організацій, активістів та творчу молодь. Протягом заходу відбуваються різноманітні презентації проектів, виступи запрошених спікерів, воркшопи та панельні дискусії на актуальні теми.

36

Програма форуму:

09:00 - реєстрація учасників

10:00 - офіційне відкриття форуму.

10:10 - вітальне слово Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова.

10:20 - урочиста передача статусу "Молодіжна Столиця 2019" від міста Львова місту Кам’янцю-Подільському за участю мерів Андрія Садового та Михайла Сімашкевича відповідно.

10:40 - вітальне слово від організаторів конкурсу «Молодіжна столиця України»: голови правління Українського інституту міжнародної політики Ростислава Томенчука та голови Національної Молодіжної ради України Андрія Колобова

11:00 - спілкування Міністра та міського голови з молоддю міста. Тема: «Становище молоді в Україні та в місті».

11:30 - кава-брейк (Прес-центр).

12:15 - звіт діяльності та презентація проектів на 2019 рік молодіжних активістів та Кам'янець-Подільських громадських об'єднань.

13:00 - панельна дискусія за участю молоді та запрошених експертів на тему фандрайзингу проектів.

Воркшопи по роботі над проектами, залученню фінансування з міського та Державного бюджету, реєстрації та роботі громадських організацій.

13:45 - проектний менеджер КУ «Інститут міста», м. Львів. Тема: «Проектна діяльність Інституту міста».

14:25 – перерва.

14.30 - радник міського голови, власник «Sweet hub» Володимир Хмелюк. Тема: "Є ідея - є грант!"

15.15 – голова ГО «Творче об’єднання письменників та художників міста «Кам’яний острів»» Тетяна Сметанюк. Тема: "Історія успішних міських проектів».

15.55 - спільне фото. Закриття форуму.

Джерело. 

2ogoloshenya