У місті встановилась справжня зимова погода, яка стала радістю для дітвори, оскільки з'явилась нагода покататися на лижах та санчатах.

Проте у Кам'янці-Подільському не так багато місць, де можна повноцінно і активно відпочити сімейно. Велодоріжки з електроопорами посередині в розрахунок брати не будемо. Більшість дітей власноруч взялися організувати місце для зимового відпочинку в парку Героїв Євромайдану.  А найбільш відчайдушні, не зважаючи на небезпеку від нестачі альтернативних місць вкатали трасу навпроти дизельного басейну.

Сьогодні тут відновилися роботи з ліквідації екологічної катастрофи.

За час нашого перебування на місці, де утворився дизельний басейн комунальники вже відкачали декілька цистерн із забрудненою водою яка прибувала до цієї ями .

Проте дизпаливо стабільно поступає  в зазначене місце, і зважаючи на повільні темпи роботи до повної ліквідації загрози очікувати ще не один тиждень.

Напевно чиновники не розуміють масштабу екологічної катастрофи  яка може очікувати на Подільський регіон, якщо вони не зможуть ліквідувати загрозу до настання відлиги. Але враховуючи "героїчну" боротьбу відповідних служб з екологічними катастрофами в нашому місті радимо Вам шановні читачі утриматися від купання на Водохреща в басейні річки Смотрич та в сквері Лебедине озеро. Поряд із цим категорично радимо Вам не набирати та не вживати воду з джерела над Лебединим озером. Пам'ятайте, що Спасіння потопаючого-діло рук самого потопаючого. Добра Вам любі земляки в новому році.

Більше інформації у наступних випусках.

2ogoloshenya