Так, наступного року до міської казни планується отримати 891 млн грн. 400 млн грн із них – це власні доходи загального фонду. Такий бюджет затвердили депутати на засіданні позачергової сесії міської ради.

Як зауважив міський голова Михайло Сімашкевич, сума ще буде уточнюватися впродовж року. Адже можливі надходження державних субвенцій і коштів, передбачених на округ народного депутата Володимира Мельниченка.

До речі, на початку пленарного засідання виступив з новорічно-різдвяною програмою колектив Кам’янець-Подільської школи-інтернату I-III ступенів Хмельницької обласної ради, засіявши депутатів і присутніх.

Також міський голова вручив нагороди президенту міської федерації теквондо Сергію Чайці та його вихованцям, які прославляють наше місто далеко за його межами, виборюючи найвищі сходинки.

Крім того, затвердили такі Програми: соціально-економічного та культурного розвитку міста, "Теплий дім" і щодо забезпечення дітей, хворих на цукровий діабет I типу, виробами медичного призначення на 2019 рік.

І погодили низку змін та доповнень до міського бюджету на 2018 рік. Оскільки отримали 2,4 млн грн державної субвенції на придбання квартир учасникам АТО і стільки ж - на соціально-економічний розвиток завдяки виділеним на округ народного депутата коштам.

Джерело. 

2ogoloshenya