Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань ЖКГ.

Депутати та чиновники обговорили проблему засніженості доріг в місті. Як стало відомо на засіданні, в Кам'янці-Подільському закінчилась сіль, яка є основним компонентом суміші, що посипають комунальники.

За час погіршення погодних умов комунальне підприємство "Комбінат благоустрою" вже витратило 4 вагони (по 60 тонн кожний) солі.

Як зазначив під час засідання депутат Анатолій Гурома за його інформацією в ситуацію негайно втрутився міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич, й вагон з необхідною сіллю їде до Кам'янця-Подільського.

Засідання комісії

Директор комунального підприємства "Комбінат благоустрою" Руслан Пристач пояснив величезні витрати солі, за такий короткий час, різкими перепадами температури.

У підсумку постійна депутатська комісія рекомендувала заступнику міського голови Сергію Бабію та директору ЖКГ Олександру Бабчинському посилити контроль за ситуацією, яка склалася на дорогах Кам'янця-Подільський.

Питання щодо виділення додаткових коштів на посипковий матеріал під час комісії не обговорювалося, але заступник міського голови Сергій Бабій зазначив, що в проекті бюджету на 2019 рік необхідно, й наполегливо просив депутатів, збільшити обсяги фінансування для закупки посипного матеріалу.

2ogoloshenya