13 грудня, в межах ПЗФ НПП "Подільські товтри" стався конфлікт між інспекторським складом природніх парків (НПП "Подільські товтри й НПП "Хотинський") та службовцями Чернівецького рибоохоронного патруля, які підпорядковуються Міністерству аграрної політики та продовольства України.

Детальніше про сам конфлікт Ви можете дізнатися переглянувши нашу публікацію: "КЕРІВНИК НПП "ПОДІЛЬСЬКІ ТОВТРИ" ОЦИШИН ЗАБОРОНЯЄ ІНСПЕКТОРАМ БОРОТИСЯ З БРАКОНЬЄРАМИ (ВІДЕО)".

Варто зазначити, що одними із перших хто прибув на допомогу інспекторам природніх парків були представники Кам'янець-Подільського осередку ГО " НАЦІОНАЛЬНІ ДРУЖИНИ".

До складу місцевого осередку входять учасники бойових дій на сході України, патріотична молодь, яка не бажає жити в країні де панує корупція та беззаконня.

Мета ГО " НАЦІОНАЛЬНІ ДРУЖИНИ"— захистити українців від насилля, несправедливості, корупції.

Окрім цього організація займається захистом довкілля, активно веде боротьбу  з браконьєрами, які незаконно промишляють в українських лісах і водоймах.

Саме тому, 13 грудня 2018 року, незважаючи на складі погодні умови, представники Кам'янець-Подільського осередку ГО "НАЦІОНАЛЬНІ ДРУЖИНИ" прийшли на допомогу інспекторам природніх парків. В першу чергу представники громадської організації надали правову допомогу, відібрали пояснення в учасників конфлікту. Службовці Чернівецького рибоохоронного патруля, скоріш за все розуміючи, що працівники національних природніх парків нічого не порушили, фактично відмовилися давати будь які коментарі.

Таким чином  ГО "НАЦІОНАЛЬНІ ДРУЖИНИ" фактично єдина організація, яка стала на захист природних ресурсів нашої держави разом з інспекторами національних природніх парків.

 

2ogoloshenya