Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Нагадаємо, що протягом 2018 року тривала робота з налагодження співпраці з новим міжнародним  партнером - шведським містом Марієстад.

Так, 26 травня 2018 року було підписано Протокол намірів про співпрацю між нашим містом та муніципалітетом Марієстаду. Наступним кроком стала участь Кам’янця в Програмі  муніципального партнерства Шведського міжнародного центру з місцевої демократії (ICLD). А саме - підготовка аплікаційної заявки на участь у проекті щодо розвитку місцевого самоврядування, розвитку бізнесу та знань серед підприємців про міжнародне співробітництво з акцентом на сталі енергетичні та транспортні рішення.

Днями Кам’янець отримав приємну звістку про те, що ICLD схвалив нашу заявку і вже у квітні 2019 року розпочнеться реалізація нового тристороннього шведсько-українсько-литовського проекту. У ньому також братиме участь Укмерге (Литва) – місто-побратим Кам’янця, плідна співпраця з яким триває з 1991 року.

Джерело. 

2ogoloshenya