Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Цієї суботи в Тернопільському національному економічному університеті відбулося вручення дипломів випускникам курсів перепідготовки військовослужбовців Збройних Сил України, звільнених у запас, та членам їх сімей в рамках реалізації проекту «Україна - Норвегія». Серед них – і камянчани.

Зазначимо, що проект "Україна-Норвегія" реалізується з 2003 року. В Україні його послугами скористалися більше 6000 військовослужбовців та членів їхніх сімей. У Кам’янці-Подільському проект, який координує Наталія Пономарчук, запрацював цьогоріч  у вересні.

У  співпраці Тернопільського національного економічного університету з Кам’янець-Подільським індустріальним коледжем сформовано групу слухачів – 43 осіб, які мали нагоду навчатися за спеціальністю "Підприємництво", здобувати нові знання та досвід.

До відома: проект "Україна – Норвегія" реалізується за фінансової підтримки Міжнародного благодійного фонду "Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації" та Королівським норвезьким Міністерством закордонних справ. Його основу складає професійна перепідготовка цільової групи на цивільні спеціальності, що користуються попитом на ринку праці України.

2ogoloshenya