Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 14 грудня, близько 11.06 години на автодорозі М-12 поблизу села Вербка Летичівського району.

Попередньо встановлено, що 50-річний житель Миколаївської області на автомобілі "Тойота Авентіс", рухаючись в напрямку Вінниці, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із рейсовим автобусом сполученням "Вінниця - Хмельницький" під керуванням 55-річного вінничанина.

У результаті ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла. Від госпіталізації відмовився. У його пасажирки діагностували забій легень, перелом тазу і ребра. Зараз вона перебуває в реанімації Летичівської центральної районної лікарні.

У салоні автобуса було шестеро пасажирів. Усі вони, а також водій були оглянуті бригадою "швидкої". Від госпіталізації відмовились.

Наразі працівники поліції з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.

За інформацією Сектору комунікації поліції Хмельницької області.

2ogoloshenya